• info@lezer.hu
  • +36 1 450 3040

Cégünk bemutatásaA Lézer Irodatechnika Kft. az irodatechnikai és számítástechnikai eszközök, berendezések kiskereskedelmére és azok teljes körű üzemeltetésére, valamint szervizelésére szakosodott hazai vállalkozás. Megalakulása óta sikerrel vesz részt különböző számítástechnikai és irodatechnikai pályázatokon, melyeknek köszönhetően ügyfeleinek köre kiterjed több országos fiókhálózattal rendelkező bankra, valamint közintézményekre, polgármesteri hivatalokra, közjegyzői irodákra, továbbá számos cégre, vállalkozásra.

Tevékenységi köreink:

 A) Irodatechnika

Partnereink igényeinek kiszolgálására 1992 óta üzemeltetjük önálló irodatechnikai üzletágunkat, 1993-tól mint a Canon magyarországi hivatalos márkakereskedője és szervize. Az elmúlt több mint két évtized következetes munkájával a Canon legjelentősebb partnereinek egyikévé váltunk, melynek eredményeként kiemelt viszonteladói kedvezményeket és műszaki segítséget kapunk. Értékesítési és szerviz szakembereink rendszeresen részt vesznek a Canon Hungária Kft. által szervezett továbbképző tanfolyamokon, ezzel biztosítva a naprakész szakmai hátteret. A gyártóval való sikeres együttműködés eredményeként, az alábbi elismerő címekkel büszkélkedhetünk:

Advanced Office Imaging Partner.                Advanced Office Solution Partner,                  Advanced Scanning Solution Partner.

 

IT&Office Partner CANON SERVICE PARTNER

Szakmai tapasztalataink bővítéséhez a – jelenleg is több mint 700 multifunkciós eszközt, több mint 300 szkennert és közel 300 faxot számláló – általunk üzemeltetett géppark szolgál alapul. Szerviz szolgáltatásunk keretében digitális multifunkciós berendezések, nyomtatók, faxok helyszíni javítását és karbantartását 4-8 órán belül elvégezzük. Kellék és alkatrészraktárunk a magas szintű szerviz szolgáltatás ellátásához szükséges készlettel rendelkezik. A váratlan, előre nem tervezhető meghibásodás esetén 72 órán belül biztosítani tudunk bármilyen alkatrészt a hiba elhárítása érdekében.
A piacon szereplő, elismert gyártók termékkínálatából igyekszünk a lehető legjobb megoldásokat kiválasztani partnereink számára, ezért a Canon mellett Sharp, Kyocera és Develop eszközök értékesítésével és szervizelésével színesítettük termékpalettánkat.

B) Informatika

Üzleti tevékenységünket a megalakulásunk óta eltelt 22 évben a folyamatosan változó piac dinamikájának megfelelően, ügyfeleink egyéni igényeinek maximális figyelembevételével folytatjuk. A gyártókkal az évek során kialakított sikeres és eredményes együttműködés nyomán cégünk az alábbi minősítéseket érdemelte ki:

HP Partner                      Dell Partner                    Microsoft Partner

Üzletpolitikánkat és filozófiánkat követve, valamint a hazai és nemzetközi IT piac változásait, trendjeit figyelembe véve folyamatosan naprakészen tartjuk termékpalettánkat. Disztribúciós és nagykereskedelmi partnereinkkel meglévő szoros és hatékony együttműködésünk teszi lehetővé hogy ügyfeleink változatos igényeit maximálisan kielégítsük.

Az informatikai szolgáltatások területén komplett megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára az igények és a meglévő infrastruktúra feltérképezése után.
Ügyfeleinket felkészülten várjuk és cégünk mindent megtesz, hogy szakképzett és elhivatott szakember állományával, teljes körű és optimalizált szolgáltatásaival maximális támogatást tudjunk  nyújtani.